CO2 Prestatieladder

Beleidsverklaring ISO 14001

Hans van Driel BV is importeur in Nederland van de merken Atlas, Terex en Bergmann en levert kwalitatief hoogwaardige bouw-, grondverzet-, overslag- en recyclingmachines.

Hans van Driel BV biedt een totaaloplossing door middel van financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst.

Het milieubeleid richt zich op alle bedrijfsactiviteiten van Hans van Driel BV conform de norm ISO 14001. Het milieuzorgsysteem wordt doorlopend bijgehouden. Daarnaast wordt het jaarlijks bijgesteld en getoetst om de processen te optimaliseren en in te kunnen springen op nieuwe ontwikkelingen.

Het management draagt de verantwoording voor het milieuzorgsysteem. Het milieuzorgsysteem wordt gecommuniceerd naar alle medewerkers van Hans van Driel BV, die door middel van een actieve inzet en ter beschikking  gestelde middelen een optimaal resultaat bewerkstelligen.

Naast het naleven van de wet- en regelgeving heeft Hans van Driel BV ook doelstellingen geformuleerd om de milieubelasting te voorkomen of te verlagen:
-    Verbruik van elektriciteit en gas verlagen (CO2 reducerende maatregelen treffen)
-    Verbruik van water verlagen
-    Hoeveelheid afval verminderen
-    Voorkomen van milieu-incidenten en negatieve effecten voor de directe (leef)omgeving
-    Het milieubewustzijn vergroten bij de medewerkers


Beleidsverklaring CO2 prestatieladder

In onderstaand PDF bestand vindt u de beleidsverklaring voor de CO2 prestatieladder.

Klik hier:  PDF_MVO_Beleidsverkaring

CO2 Beleidsverklaring

CO2 Bewust Certificaat