Schaeff TC16-2

De minigravers van Schaeff zijn oorspronkelijk Schaeff machines. Het Duitse product staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle TC-modellen zijn uitgerust met een bovenliggende hefcilinder, wat als voordeel heeft dat de hefcilinder niet beschadigd raakt tijdens graafwerkzaamheden. Daarnaast zijn alle belangrijke penverbindingen aan de giek met bussen gelagerd en met een moer afgesloten. Hierdoor is de verbinding altijd na te spannen.
De verschillende onderdelen van de TC-modellen zijn goed bereikbaar voor service en onderhoud. De TC16 is een zeer compacte machine, voorzien van een ruime cabine met 2 deuren en goed zicht op het werkgebied. De onderwagen van de TC16 is optioneel verstelbaar. De Knickmatic® maakt werken dicht langs een muur zeer eenvoudig. De TC16 is uitermate geschikt in situaties waar men te maken heeft met een beperkte werkruimte en smalle doorgangen.

Technische specificaties

Bedrijfsgewicht
1.650 kg
Motorvermogen
10,4 kW (14,1 pk)
Min. transportbreedte
990 mm
Emissienorm
Tier 4 Final
Max. Pompopbrengst
21 l/min

Heeft u interesse in de Schaeff TC16-2?

Wilt u dat onze verkoopafdeling contact met u opneemt over de Schaeff TC16-2? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Schaeff TC16-2
Schaeff TC16-2