Schaeff TC60

De minigravers van Schaeff zijn oorspronkelijk Schaeff machines. Het Duitse product staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle TC-modellen zijn uitgerust met een bovenliggende hefcilinder, wat als voordeel heeft dat de hefcilinder niet beschadigd raakt tijdens graafwerkzaamheden. Daarnaast zijn alle belangrijke penverbindingen aan de giek met bussen gelagerd en met een moer afgesloten. Hierdoor is de verbinding altijd na te spannen.
De verschillende onderdelen van de TC-modellen zijn goed bereikbaar voor service en onderhoud. De TC60 is een zeer compacte machine, voorzien van een ruime cabine met goed zicht op het werkgebied. De Knickmatic® maakt werken dicht langs een muur zeer eenvoudig. Het contragewicht steekt, als de machine over zij gezwenkt staat, nauwelijks over de rupsen heen. Dit maakt deze mini graafmachine zeer geschikt voor het grote werk in situaties met beperkte werkruimte.

Technische specificaties

Bedrijfsgewicht
5.650 kg
Motorvermogen
32,2 kW / 44 PK
Min. transportbreedte
1.980 mm
Emissienorm
Tier 4
Max. Pompopbrengst
2 x 62,4 + 43,2 8,4 l/min


Download de folder voor specifieke productinformatie over de Schaeff TC60

Download de pdf brochure

Heeft u interesse in de Schaeff TC60?

Wilt u dat onze verkoopafdeling contact met u opneemt over de Schaeff TC60? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Schaeff TC60
Schaeff TC60