Hans van Driel op vakbeurs Agrotechniek Holland 2012

dinsdag 17 juli 2012

AGROTECHNIEKWEBHans van Driel BV, officieel importeur  voor geheel Nederland van Atlas- en Terex-grondverzetmachines,  zal  van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september 2012 deelnemen  aan de vakbeurs Agrotechniek Holland. Aandacht gaat onder andere uit naar grondverzetmachines die op en rondom het boerenerf gebruikt worden. Daarnaast is informatie beschikbaar over de vele andere grondverzetmachines uit het leveringsprogramma van Atlas en Terex. 

Hans van Driel BV presenteert op stand C16 (indoorpaviljoen) één van de populairste wielladers van Terex binnen het agrarische segment. De compacte Terex TL80 beschikt over een hoge rijsnelheid, is veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine van deze wiellader is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De TL80 is leverbaar met diverse toebehoren, zoals bijvoorbeeld een hoogkiepbak.

Deze vakbeurs is een uitgelezen kans om met elkaar kennis te maken. Kijk voor meer informatie over de vakbeurs Agrotechniek Holland 2012 op http://www.agrotechniekholland.nl