Gebr. Verhoeven in Velddriel kiest na 35 jaar nog steeds voor Atlas en Hans van Driel B.V!

vrijdag 10 augustus 2012

Nadat Gebr. Verhoeven in 1977 haar allereerste Atlas graafmachine kocht, heeft zij altijd voor Atlas mobiele graafmachines gekozen. Onlangs is bij de Gebr. Verhoeven weer een nieuwe Atlas 160W afgeleverd door Hans van Driel B.V.
De sleutels van de nieuwe Atlas 160W werden overhandigd door Edwin Laffeber.

Deze 16,7 ton wegende mobiele graafmachine, geleverd door Hans van Driel B.V, is onder andere voorzien van slangbreukbeveiliging, AGRI TG2000 banden, dansonderdrukking, 24V aansluiting in de bovenwagen en trekhaak in het schuifblad. Tevens is deze machine voorzien van verschillende hydraulische functies, waaronder een dubbele sorteerset met drukloze retour en een aparte maaikorffunctie. Ook is de Atlas 160W voorzien van een Powertilt. Een dergelijk uitrustingsstuk biedt de noodzakelijke flexibiliteit en veelzijdigheid in de diverse werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers.

Omdat een dergelijke machine door Gebr. Verhoeven voor verschillende werkzaamheden gebruikt gaat worden is er naast bovenstaande opties ook voor verschillende maatwerk toevoegingen gekozen. Zo beschikt de machine over speciale waterdichte kisten met lades in de onderwagen, speciale cilinderbescherming voor schuifbladcilinders, extra sjorogen aan de onderwagen, extra zwaailampen, LED flitsers op de zijkant van de machine en LED werkverlichting.
De machinist van deze machine heeft o.a. de beschikking over een opklapbare treeplank, 27MC, Parrot carkit en, naast de standaard camera op het contragewicht, ook een camera aan de rechterzijde welke zelfs bruikbaar is in het donker. Om de veiligheid te vergroten kunnen de beelden van beide camera's gelijktijdig worden bekeken.

Verder is er door JDK Global een centraal smeersysteem van Lincoln aangebracht en RST plaatste een BM AIR MAO-6HC overdruk systeem.
Naast al deze opties is er door Gebr. Verhoeven ook gekozen de machine in een prachtige kleurcombinatie te laten spuiten. De rood met witte bedrijfskleuren komen goed tot hun recht op de in hoogglans zwart gespoten onderwagen, waarbij zelfs de kleinste details door spuiterij RUBA BV  zijn meegenomen.

De Atlas 160W heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN. De 160W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Gebr. Verhoeven is specialist op het gebied van de GWW, groen- en cultuurtechniek en wil een duurzame relatie met haar klanten opbouwen en onderhouden. Daarbij onderscheidt zij zich op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen.
Door de inzet van goede vakmensen, het toepassen van nieuwe technieken, milieuverantwoord en veilig ondernemen en het ontwikkelen van innovatieve werkwijzen, wil zij een financieel gezonde onderneming opbouwen welke vooruitlopend is in de GWW branche.
Gebr. Verhoeven hecht veel waarde aan een langdurige vertrouwensrelatie, een goede naam, betrouwbaarheid en respect. Hierbij  staat het nakomen van afspraken centraal. Uiteraard staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Hans van Driel B.V. sluit hierbij, als leverancier van deze fantastisch mooie machine, uitstekend aan!

Namens Hans van Driel B.V. veel plezierige draaiuren toegewenst met deze schitterende machine!

 

www.hansvandriel.nl       www.verhoeven.info

2012-mnd08-dag10 - Gebr Verhoeven in Velddriel kiest na 35 jaar nog steeds voor Atlas en Hans van Driel B.V!