Nieuwe Atlas 230MH voor Martens Metaal Elst B.V.

maandag 13 augustus 2012

Onlangs heeft Hans van Driel B.V. bij Martens Metaal Elst B.V. een nieuwe Atlas 230MH afgeleverd. De 230MH vervangt de Atlas 1905MI die Martens Metaal Elst B.V. enkele jaren in hun bezit heeft gehad.

Deze 23 ton wegende industriemachine, geleverd door Hans van Driel B.V. is onder andere voorzien van een nieuwe 500 liter poliepgrijper, hoofdarm van 6.8 meter, knikarm van 5.3 meter, volrubber banden, 2.5 meter liftcabine, slangbreukbeveiliging, centrale smeersysteem van Lincoln en extra werkverlichting .

Natuurlijk is ook deze machine van Martens Metaal Elst B.V. voorzien van de prachtige groene kleur met gele accenten. In combinatie met de Atlas grijze onderwagen en cabine is dit absoluut een prachtige machine!

De Atlas 230MH is voorzien van een Cummins 6 cilinder turbodieselmotor met turbo intercooler welke een vermogen opbrengt van circa 160 pk. De pompopbrengst van deze machine is 380 ltr./min.

 De Atlas 230MH kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Voor Hans van Driel B.V. en Martens Metaal Elst B.V. is de aflevering van deze machine een goed voorbeeld van service, vertrouwen en loyaliteit waarop de langdurige relatie tussen beide bedrijven gebouwd is.

2012-mnd08-dag13 - Nieuwe Atlas 230MH voor Martens Metaal Elst B.V.