Nieuwe Atlas 150W voor Tuincentrum Jurrie Baas

woensdag 17 oktober 2012

Onlangs is in Ommen bij Tuincentrum Jurrie Baas een nieuwe Atlas 150W afgeleverd. De Atlas 150W is voor Tuincentrum Jurrie Baas een perfecte aanvulling op het huidige machinepark.

Tuincentrum Jurrie Baas in Ommen bestaat al meer dan 25 jaar en is al jaren een begrip in Ommen en omstreken. Ook is Tuincentrum Jurrie Baas in de regio één van de meest complete tuincentra met daarnaast een geheel eigen visie. Naast grondwerkzaamheden voor de aanleg van tuinen kunt u bij Tuincentrum Jurrie Baas ook terecht voor andere grondwerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor het uitgraven en aanvullen van bouwputten, aanleg van grondkeringen, aanleg van natuurvijvers, uitgraven en aanvullen van zwembaden en het uitgraven van cunetten voor grote straatwerken. Zij hebben voor deze werkzaamheden verschillende soorten graafmachines, shovels en tractoren met dumpers ter beschikking zodat zij deze werken snel en goed kunnen uitvoeren. 

De nieuw afgeleverde machine is ter vervanging van een Atlas 1504 uit 1997. De nieuwe Atlas 150W is een bijna 16 ton wegende mobiele graafmachine en is onder andere voorzien van slangbreukbeveiliging, hoofdarm van 3,1 meter en knikarm van 2,6 meter. Tevens is deze machine voorzien van verschillende hydraulische functies en een 24V aansluiting voor de aanhangwagen. Verder zijn de standaard banden vervangen door Alliance 600 exemplaren. Ook is de machine door Hans van Driel B.V. voorzien van een tweede gereedschapkist, een trekhaak en is de machine (natuurlijk) uitgevoerd in volledig oranje kleurstelling met grijze onderwagen.

Deze Atlas 150W is verder voorzien van een Engcon EC15 kanteldraaikop. Een dergelijk uitrustingsstuk biedt de noodzakelijke flexibiliteit en veelzijdigheid in de veelzijdige werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast is er een brede bak van het merk H3 meegeleverd met een inhoud van ca. 950 liter.

De Atlas 150W heeft een vermogen van circa 116 pk en heeft een pompopbrengst van 260 l/min. De Atlas 150W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met o.a. een luchtgeveerde en verwarmde stoel.

Wij wensen Tuincentrum Jurrie Baas, en in het bijzonder machinist Theo Reimert, veel plezier met deze prachtige machine.

www.jurriebaas.nl

2012-mnd10-dag17 - Nieuwe Atlas 150W voor Tuincentrum Jurrie Baas