Kraanverhuur Bram den Boesterd kiest weer voor Atlas

donderdag 1 november 2012

Onlangs heeft Hans van Driel B.V. bij Kraanverhuur Bram den Boesterd in Neerijnen een nieuwe Atlas 160W afgeleverd. Voor Hans van Driel B.V. en Kraanverhuur Bram den Boesterd is de aflevering van deze machine een goed voorbeeld van service, vertrouwen en loyaliteit waarop de langdurige relatie tussen beide bedrijven gebouwd is.

De nieuwe Atlas 160W is een 16,7 ton wegende mobiele graafmachine is onder andere voorzien van een hamer- en grijperfunctie met proportionele bediening, elektrische brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, trekhaak in het schuifblad en extra werkverlichting. Tevens is deze 160W uitgevoerd met Nokian 700/45 x 22,5 TRS banden, extra gereedschapskist aan de onderwagen en een 12V aansluiting voor de aanhangwagen en de machine is (natuurlijk) uitgevoerd in volledig oranje kleurstelling met grijze onderwagen. Ook is de Atlas 160W voorzien van een treeplank voor de cabinedeur, mechanische hoogtebegrenzer, kettingbak in de grijperbeugel een hydraulische snelwissel van Eurosteel met een brede bak van ca. 950L welke voorzien is van Quick Twin dubbele oren. Omdat deze machine is voorzien van belettering op het contragewicht is op speciale wens van de klant de verplichte driehoek geplaatst boven de camera welke standaard is op elke Atlas machine.

De Atlas 160W heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN. De 160W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met bijvoorbeeld een luchtgeveerde, verwarmde stoel met automatische gewichtsaanpassing en radio met USB aansluiting.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de Atlas machines staan garant voor vele onbezorgde draaiuren. Wij wensen Kraanverhuur Bram den Boesterd dan ook veel plezier met deze prachtige machine!

2012-mnd11-dag01 - Kraanverhuur Bram den Boesterd kiest weer voor Atlas
2012-mnd11-dag01 - Kraanverhuur Bram den Boesterd kiest weer voor Atlas