Nieuwe Atlas 150W afgeleverd bij Loonbedrijf Vonder

maandag 3 december 2012

Loonbedrijf Vonder in Nieuwleusen heeft onlangs een nieuwe Atlas 150W in gebruik genomen. De Atlas 150W is geleverd door Hans van Driel B.V. officieel importeur van Atlas mobiele graafmachines in Nederland. De nieuwe Atlas 150W is voor Loonbedrijf Vonder een perfect gereedschap voor de werkzaamheden die zij verrichten.

Loonbedrijf Vonder is een familiebedrijf dat sinds eind jaren ´80 actief is in de regio Vechtdal. Ter vervanging van een Atlas 1404 uit 1999 is er voor een nieuwe Atlas 150W gekozen. De Atlas 150W zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden, waaronder grond en straatwerk en sloopwerkzaamheden.

De Atlas 150W is een bijna 16 ton wegende mobiele graafmachine en deze nieuwe machine is onder andere voorzien van slangbreukbeveiliging, hoofdarm van 3,1 meter en knikarm van 2,6 meter en verschillende doublebeam werklampen. Op speciaal verzoek van Loonbedrijf Vonder is deze machine voorzien van Alliance banden met een bandenmaat van 700/40-22.5 waardoor deze machine een indrukwekkende verschijning is. Ook zorgen deze banden voor stabiele rijeigenschappen en veel comfort maar natuurlijk ook voor een perfecte drukverdeling. Ook is de machine door importeur Hans van Driel B.V. voorzien van een BMWT keuring, Parrot carkit, treeplank en aanhangwagen aansluiting. Tevens is de machine voorzien van een hydraulische snelwissel, brede bak en puinriek van het merk Eurosteel. Verder heeft Loonbedrijf Vonder de machine door Hans van Driel B.V.  uit laten rusten met een trekhaak in het schuifblad en op maat gemaakte stalen spatborden.

De Atlas 150W heeft een vermogen van circa 116 pk en heeft een pompopbrengst van 260 l/min. De Atlas 150W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met o.a. een luchtgeveerde en verwarmde stoel met automatische gewichtsaanpassing en radio met USB aansluiting.

"Loonbedrijf Vonder heeft weer een prachtige machine tot zijn beschikking en wij wensen hen hiermee veel plezier!" Aldus Mike Krabbenborg verkoopadviseur bij Hans van Driel B.V. Hij overhandigde dan ook aan Evert Vonder met gepaste trots de sleutels van deze prachtige machine.

2012-mnd12-dag3 - Nieuwe Atlas 150W afgeleverd bij Loonbedrijf Vonder