Snippe levert 2x Atlas aan Hartenhof

maandag 25 april 2016

Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Hartenhof BV uit Assen heeft via Atlas dealer Snippe twee nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachines in gebruik genomen. Ondertussen heeft Hartenhof twee nieuwe Atlas 150W en een 140W mobiele graafmachine in het programma.

De Atlas 150W mobiele graafmachines, met verstelgiek, zijn door Snippe uitgerust met een SMP draaikantelstuk. Verder zijn de machines voorzien van 600 mm brede banden en kunststof spatborden. De Atlas 150W kenmerkt zich door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Over Hartenhof
Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Hartenhof B.V. uit Assen is een veelzijdig bedrijf wat zich voornamelijk richt op de verhuur van grondverzetmachines. Kijk op www.hartenhof.nl voor meer informatie en het complete leveringsprogramma.

Over Snippe Erica
Handelsonderneming Snippe Erica bv is gespecialiseerd in de verkoop, inkoop, verhuur en reparatie van grondverzetmachines. Kijk op www.snippe-erica.nl voor meer informatie.

Afl. 2x Atlas 150W Hartenhof - Snippe
Afl. 2x Atlas 150W Hartenhof - Snippe
Afl. 2x Atlas 150W Hartenhof - Snippe