3x Kobelco voor Van Schie

dinsdag 13 oktober 2015

Onlangs overhandigde Arthur Plomp, Vestigingsmanager van Hans van Driel B.V. namens de Kemp Groep, de sleutels van drie Kobelco minigraafmachines aan Wim en Peter van Schie van de Van Schie Groep uit Mijdrecht. Naast een Kobelco SK17SR en een SK35SR ook een SK55SRX. De keuze voor Kobelco viel na een uitvoerig voortraject. Uiteindelijk werd de keuze gemaakt voor de stilste, ergonomisch meest verantwoorde en modernste machines.

De Kobelco SR-5 serie staat voor kracht, snelheid en capaciteit. De minigravers van Kobelco kenmerken zich verder door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Kijk op onze website voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

De Van schie Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., Mowi-Nederland B.V., HP Staal BV en Janson Bridging BV. Stuk voor stuk zeer ervaren bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. Al meer dan 50 jaar werken zij voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Met name voor projecten in de Randstad, maar voor zaken als de materieelverhuur en uitvoering van de geluidsschermen of specialistische werken, is men actief in heel Nederland. Kijk opwww.vanschie.com voor meer informatie.

Afl. 3x Kobelco - Van Schie
Afl. 3x Kobelco - Van Schie
Afl. 3x Kobelco - Van Schie
Afl. 3x Kobelco - Van Schie
Afl. 3x Kobelco - Van Schie