Atlas 150W voor Beirnaert

woensdag 3 februari 2016

Voor de kerst heeft Beirnaert Filip de sleutels in ontvangst genomen van een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine. Deze machine werd zeer compleet uitgerust en opgebouwd in de werkplaats van Kemp|Hamme. Beirnaert kocht recent ook een Atlas 1505 en een Atlas 160W.

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 KW/130 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De 15,7 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Kemp | Hamme heeft de nieuwe Atlas o.a. voorzien van een sorteerfunctie, LED verlichting, centrale smering en een hydraulische snelwissel.

Beirnaert Filip is dé partner voor grote en kleine grondwerken en kraanverhuur in de regio Zele-Berlare-Dendermonde-Lokeren. Beirnaert is ook specialist in kraanwerken en kraanverhuur. Beirnaert beschikt over twee telescopische kranen van 70 en 130 ton. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor het huren van containers. Kijk op www.grondwerken-beirnaert-filip.be voor meer informatie.

Kemp | Hamme dankt  Filip voor het vertrouwen en wensen hem veel succes met de nieuwe machine!

Afl. Atlas 150W - Beirnaert
Afl. Atlas 150W - Beirnaert
Afl. Atlas 150W - Beirnaert
Afl. Atlas 150W - Beirnaert
Afl. Atlas 150W - Beirnaert
Afl. Atlas 150W - Beirnaert