Atlas 150W voor Van Garderen (incl video!)

donderdag 5 november 2015

Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderen uit Amerongen heeft onlangs via Hans van Driel in Tiel een Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen.

Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderenverhuurt zich hoofdzakelijk aan aannemers voor alle voorkomende werkzaamheden in de GWW-branche maar draait zijn hand ook niet om voor sloopwerkzaamheden en werkzaamheden voor het waterschap. Wilco Peters zegt het volgende over de nieuwe Atlas 150W; "Wij hebben meerdere machines op proef gehad maar het zicht op de werkzaamheden vanuit de 150W is toch echt het beste. Je komt toch al ogen tekort tegenwoordig dus deze cabine in combinatie met een uitgebreid camerapakket is voor mij heel belangrijk."

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Hans van Driel heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant.

Bekijk hier de video van de Atlas 150W in de praktijk!

Afl. Atlas 150W - Garderen
Afl. Atlas 150W - Garderen
Afl. Atlas 150W - Garderen
Afl. Atlas 150W - Garderen
Afl. Atlas 150W - Garderen
Afl. Atlas 150W - Garderen