Atlas 150W voor Lindeboom

woensdag 25 januari 2017

Loonbedrijf Lindeboom uit Dalfsen, Atlas klant van het eerste uur, heeft via van Hans van Driel in Ommen een nieuwe Atlas 150W in gebruik genomen. Na een proefperiode met een Atlas via Huur&Stuur in Ommen besloot Lindeboom opnieuw een Atlas 150W mobiele graafmachine aan te schaffen. De vijfde Atlas voor Lindeboom!

De Atlas 150W is van alle gemakken voorzien zoals een verstelgiek, Encon draaikantelstuk, Fresh Filter overdruk installatie, Alliance brede banden en stalen spatborden. Daarnaast is de machine afgeleverd met nieuwe bakken.

Machinist Patrick Kisteman van Loonbedrijf Lindeboom is hier aan het werk om een woningfundering uit te graven aan de Trechterbeker, een nieuwbouw wijk in Dalfsen. (zie foto)

Over Loonbedrijf Lindeboom
Loonbedrijf Lindeboom uit Dalfsen is opgericht in 1988 en richt zich naast het agrarische loonwerk ook op infrastructurele werken, straat- en sloopwerk en grondverzet. Daarnaast heeft Lindeboom diverse soorten zand, gebroken puin en zwarte grond in depots op voorraad. Kijk op www.loonbedrijflindeboom.nl voor meer informatie.

Afl. Atlas 150W - Lindeboom
Afl. Atlas 150W - Lindeboom