Atlas 150W voor Tessemaker

donderdag 7 juli 2016

Onlangs nam Loon/grondverzetbedrijf G. Tessemaker v.o.f. uit Oene een nieuwe Atlas 150W in ontvangst. De nieuwe machine werd geleverd door Klaas Reuvekamp van Atlas Service Vaassen.

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een 25% lager brandstofverbruik. De Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De 150W is een breed inzetbare, middenklasse mobiele machine, die zowel in het kleinere als het zwaardere werk goed tot zijn recht komt. De nieuw geleverde Atlas 150W is voorzien van veel opties zoals brede Alliance banden 600/ 50 R22,5, spatborden, extra hydraulische functies en een SMP draaikantelstuk.

Over Loon/grondverzetbedrijf G. Tessemaker
Loonbedrijf G. Tessemaker is een bedrijf dat actief is op de Noord-Veluwe met voornamelijk loon- en grondwerk. De Atlas 150W met verstelgiek zal voor deze werkzaamheden ingezet worden. Kijk voor meer informatie op: www.atlasservicevaassen.nl  of www.loonbedrijfgtessemaker.nl

Links op de foto: Klaas Reuvekamp van Atlas Service Vaassen, met rechts: de machinist Jeroen Draaijer van Loonbedrijf G.Tessemaker v.o.f uit Oene.

afl. Atlas 150W - Tessmaker
afl. Atlas 150W - Tessmaker
afl. Atlas 150W - Tessmaker