Atlas 160W voor Vos Ruinerwold

vrijdag 19 augustus 2016

Hans van Driel B.V. uit Ommen heeft onlangs weer een machine af mogen leveren bij Vos Ruinerwold. Dit keer een zeer complete Atlas 160W mobiele graafmachine. Eerder nam Vos Ruinerwold al twee Bergmann rupsdumpers in combinatie met een Kobelco SK210lc met verlengde giek in gebruik.

De Atlas 160W is volledig naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.: extra hydraulische functies, brede Trelleborg banden en een BRG Pladdet aardappelgrijper. De Atlas 160W kenmerkt zich door zijn sterke motor (143 pk), het lage brandstofverbruik, het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Vos Ruinerwold gaat de Atlas 160W mobiele graafmachine, naast standaard graafwerkzaamheden, ook inzetten in aardappelcampagnes. 

Vos Ruinerwold BV
Vos Ruinerwold BV is specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, agrarische dienstverlening, cultuur- en groentechniek, technische dienstverlening en machineverhuur. U kunt bij Vos terecht voor allerlei diensten: onder andere op agrarisch en cultuurtechnisch gebied, voor reparaties en onderhoud aan landbouwmachines, voor machineverhuur en sloopwerken. Kijk op www.vos-ruinerwold.nl voor meer informatie.

Afl. Atlas 160W - Vos Ruinerwold
Afl. Atlas 160W - Vos Ruinerwold
Afl. Atlas 160W - Vos Ruinerwold
Afl. Atlas 160W - Vos Ruinerwold