Martens Metaal blijft trouw aan Atlas

zaterdag 22 oktober 2016

Martens Metaal Elst B.V. draait al jaren uitsluitend met Atlas machines en heeft daarom ter vervanging van een Atlas 1704, met ruim 12.000 uur op de teller, weer een Atlas 270MH in gebruik genomen. Ten opzichte van de eerder geleverde 270MH is deze stiller en zuiniger en voldoet deze machine aan de Tier 4i Stage 3b emissie-eisen.

De Atlas 270MH industriemachine is breed inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur. De Atlas 270MH is een middenklasse industriemachine en zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking en dergelijke. Deze circa 27 ton wegende mobiele overslagmachine heeft een vermogen van 175 pk en een maximaal bereik van circa zestien meter. Verder kenmerkt de Atlas 270MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. Deze cabine lift geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Over Martens Metaal Elst B.V 
Martens Metaal Elst B.V. is in 1920 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met de verwerking van schroot- en metaalafval vanuit alle sectoren, met name uit de elektriciteitswereld. Martens Metaal Elst B.V. is sinds jaar en dag een vergunde en gecertificeerde inrichting voor de acceptatie en recycling van ijzer en metalen. Dat doen zij volgens geldende nationale en internationale regelgeving. Martens Metaal Elst B.V. richt zich op de inzameling en verwerking van schroot en metalen en zijn gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van elektroschroot dat zijn herkomst heeft in de energiewereld, zoals energiecentrales en schakelstations.

Afl. Atlas 270MH - Martens Metaal
Afl. Atlas 270MH - Martens Metaal
Afl. Atlas 270MH - Martens Metaal
Afl. Atlas 270MH - Martens Metaal
Afl. Atlas 270MH - Martens Metaal