Van Diemen met Bergmann 3012 in actie!

woensdag 7 december 2016

Van Diemen uit Leiden heeft een Bergmann 3012 knikdumper omgebouwd naar een containerwagen. Door de ruime cabine, het sterke rijwerk en het prima zicht bevalt de Bergmann knikdumper uitstekend.

Van Diemen heeft gekozen voor deze Bergmann 3012 knikdumper omdat de korte draaicirkel in combinatie met de compacte afmetingen bij uitstek geschikt is voor het manoeuvreren in de binnenstad. 

De nieuwste generatie Bergmann knik- en rupsdumpers zijn serieuze Duitse krachtpatsers die meer en meer aan terrein winnen. De kracht, de productiviteit, de souplesse en het comfort zijn kenmerkend voor deze Bergmann knik- en rupsdumpers. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers of kijk op onze website voor alle specificaties.

Over Van Diemen
Van Diemen is al sinds 1936 actief in onder andere de afvalbranche en sloopwerken. In de loop der tijden zijn er verschillende takken aan het bedrijf toegevoegd. U kunt tegenwoordig bij Van Diemen terecht voor sloop- en grondwerken, asbestverwijdering, bodemsanering, diamantboren en zagen, containerverhuur en afvalbehandeling. Kijk op www.vandiemensloop.nl voor meer informatie.


Bekijk hier de Bergmann 3012 van Van Diemen in de praktijk! 

 

Afl. Bergmann 3012 - Van Diemen
Afl. Bergmann 3012 - Van Diemen
Afl. Bergmann 3012 - Van Diemen
Afl. Bergmann 3012 - Van Diemen
Afl. Bergmann 3012 - Van Diemen