Atlas 150W Jochem de Bont

maandag 23 maart 2015

Loon- en grondverzetbedrijf Jochem de Bont uit Raamsdonk heeft via Hans van Driel B.V. een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 150W vervangt een Atlas 1505 met ruim 13.000 uur.

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De 15,7 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Van Driel heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Meest in het oogspringende aanpassingen zijn de spatborden, het draaikantelstuk (Type RT-60) en de trekhaak in het dozerblad.

Loon- en grondverzetbedrijf Jochem de Bont uit Raamsdonk is een  bedrijf met veel expertise en overzicht. Zowel het reguliere grondverzet als het particuliere grondverzet wordt met een goede service en vakmanschap uitgevoerd en opgeleverd. Met een groot assortiment graafmachines, shovels, rupskranen en mobiele kranen, voeren zij verschillende grondverzetwerkzaamheden uit. De landbouwactiviteiten bestaan voornamelijk uit gras hakselen, mais hakselen, gras inkuilen, mais inkuilen, slootonderhoud en bemesting. Kijk op www.jochemdebont.nl voor meer informatie.

Afl. De Bont Atlas 150W
Afl. De Bont Atlas 150W
Afl. De Bont Atlas 150W
Afl. De Bont Atlas 150W