IHI 30N voor Hoogweg

vrijdag 14 oktober 2016

Loonbedrijf C. Hoogweg uit Leidschendam heeft onlangs bij de Kemp Groep in De Meern een nieuwe IHI 30N minigraafmachine in ontvangst genomen.

Deze 3,1 ton wegende rupsgraafmachine met lange lepelsteel is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, startonderbreker en extra werkverlichting.

Met een motor met een vermogen van 22,4 pk en een bakkracht van 19,6 kN is deze machine een prima aanvulling voor Hoogweg. Verder kenmerkt deze machine zich door de zuinige motor, de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (48 ltr.).
 
Over Hoogweg
Cor Hoogweg werkt al sinds '99 als zelfstandige en is in het Rotterdamse voornamelijk bezig met de aanleg en het onderhoud van energie-infrastructuren. Hoogweg is al jaren een trouwe IHI klant en roemt dit merk vooral om zijn gebruikersgemak. De combinatie van de prima service en de daadwerkelijk aanwezige voorraad van (reserve)onderdelen bij Kemp maakt dat Hoogweg geen andere machine wenst.

afl. IHI 30N - C Hoogweg
afl. IHI 30N - C Hoogweg
afl. IHI 30N - C Hoogweg
afl. IHI 30N - C Hoogweg
afl. IHI 30N - C Hoogweg