Kobelco SK10SR voor Jurrie Baas

donderdag 23 februari 2017

Tuincentrum Jurrie Baas uit Ommen heeft onlangs, ter vervanging, een Kobelco SK10SR minigraver in ontvangst genomen. Hans van Driel in Ommen leverde de machine incl. snelwissel en brede bak.

De compacte Kobelco SK10SR is standaard voorzien van een uitschuifbare onderwagen (750-980 mm) en heeft een vermogen van 8,2 pk. De Kobelco SK10SR kenmerkt zich door zijn lage onderhoudsinterval en duurzaamheid. De eenvoudig te openen motorkap maken de onderhoud- en smeerpunten gemakkelijk bereikbaar.

Over Tuincentrum Jurrie Baas
Jurrie Baas is al jaren een begrip in Ommen en omstreken. Eén van de meest complete tuincentra, met een geheel eigen visie, in deze regio. Een schitterend tuincentrum met alles voor uw tuin, maar ook een ruim assortiment woondecoratie, cadeauartikelen, kamerplanten en snijbloemen. Hiernaast kunt u bij Tuincentrum Jurrie Baas ook terecht voor het ontwerp en de aanleg van tuinen en grondverzetwerkzaamheden. Hiervoor beschikt Baas over en tiental graafmachines. Kijk op www.jurriebaas.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK10SR - Baas
Afl. Kobelco SK10SR - Baas
Afl. Kobelco SK10SR - Baas
Afl. Kobelco SK10SR - Baas
Afl. Kobelco SK10SR - Baas