Kobelco SK140SRlc voor W.J. van Vliet (Incl. video!)

maandag 31 augustus 2015

Loon- en verhuurbedrijf W. J. van Vliet uit Kockengen heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een zeer complete Kobelco SK140SR rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Van Vliet zegt over de nieuwe Kobelco het volgende: "De eerste ervaringen met de Kobelco zijn zeker positief. Het bedieningsgemak van deze compacte en complete machine is uitstekend."

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik met 22%. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De nieuwe Kobelco's zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox.

Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet is een bedrijf met een uitgebreid machinepark dat klaar staat voor kleine en grote vragenstukken binnen het loonwerk en het grondverzet. Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet is VCA* (2008/5.1) gecertificeerd en beschikt over goed onderhouden machines en gediplomeerd personeel. Kijk op www.wjvanvliet.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de video van de Kobelco SK140SR in de praktijk!

Afl. Kobelco SK140 - Van Vliet
Afl. Kobelco SK140 - Van Vliet
Afl. Kobelco SK140 - Van Vliet
Afl. Kobelco SK140 - Van Vliet
Afl. Kobelco SK140 - Van Vliet
Afl. Kobelco SK140 - Van Vliet