Kobelco SK140SRlc voor HKA-Nieuwkoop

maandag 24 april 2017

HKA-Nieuwkoop Loon- en Verhuurbedrijf heeft onlangs een nieuwe compact draaiende Kobelco SK140SRlc rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Alweer de tweede Kobelco voor HKA!

Frank Hoogendoorn, directeur van HKA-Nieuwkoop, zegt over de Kobelco SK140SRlc het volgende; "De keuze voor weer een Kobelco was vrij logisch. Goeie ervaringen met de SK210 en de service van, en het vertrouwen in, de Kemp Groep is groot."

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan strengste milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik aanzienlijk. Dit resulteert in direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit. 

De Kobelco's zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. Naast de professionele belettering heeft de Kemp Groep de machine compleet naar de wensen en eisen van HKA opgebouwd. 

Over HKA-Nieuwkoop
Het verhuren van grondverzetmachines met of zonder bemanning is een belangrijke tak binnen de firma HKA-Nieuwkoop. Ervaren werknemers staan klaar om uw grondverzetklus op een deskundige manier uit te voeren. HKA-Nieuwkoop werkt op het gebied van grondverzet vooral voor aannemers in de (wegen)bouwsector. Hovenierswerkzaamheden, riolering leggen of kabeltrekken, het zijn enkele voorbeelden waar de expertise en machines van HKA bij gevraagd worden. Kijk op www.hka-nieuwkoop.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK140SR - HKA
Afl. Kobelco SK140SR - HKA
Afl. Kobelco SK140SR - HKA
Afl. Kobelco SK140SR - HKA
Afl. Kobelco SK140SR - HKA
Afl. Kobelco SK140SR - HKA