Derde Kobelco van Kastelein in actie! (incl. video)

vrijdag 9 december 2016

Eerder lieten wij u de foto's van de Kobelco SK140SRLC-5 voor P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld zien en nu kunt u ook de (bewegende) beelden van de Kobelco in de praktijk bekijken. Knap staaltje vakwerk!

Kobelco is hard op weg om het binnendraai concept de standaard voor middelgrote machines te laten worden. Door steeds nieuwe innovaties te introduceren, zoals het geluid verlagende en stofwerende iNDr-systeem, levert Kobelco meerwaarde. De nieuwe SK140SRLC is compact en beschikt over een nieuwe, grotere motor die beter is voor het milieu. Hoewel de machine krachtiger is, is het brandstofverbruik laag gebleven. 

De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; een overdrukinstallatie, extra functies, een hydraulische snelwissel CW30 en extra werkverlichting.

Over Kastelein
P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken maar ook voor het aanleggen van tuinen bent u hier aan het juiste adres. Kijk op www.pkastelein.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de Kobelco SK140SRLC-5 van P. Kastelein in de praktijk!

Afl. Kobelco SK140SR - Kastelein
Afl. Kobelco SK140SR - Kastelein
Afl. Kobelco SK140SR - Kastelein
Afl. Kobelco SK140SR - Kastelein
Afl. Kobelco SK140SR - Kastelein