PRIMEUR: Kobelco SK180LC-10 voor Glijnis (incl. video)

vrijdag 3 februari 2017

J. Glijnis BV uit Zoetermeer heeft als eerste in Nederland een Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Machinist Kees Onderwater, die onlangs zijn 40-jarig jubileum bij de firma vierde, is enthousiast over de SK180LC-10. Kees zegt over zijn nieuwe Kobelco het volgende; "De kraan is zeer zuinig en bevalt uitstekend."

De SK180LC-10 van Kobelco is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De machine biedt daardoor een unieke meerwaarde die zijn tijd vooruit is. Een aanzienlijk lagere leidingweerstand en verminderd drukverlies maken een nog grotere brandstofbesparing mogelijk. De elektronisch gestuurde common-rail motor is voorzien van brandstofinspuiting onder hoge druk en een nauwkeurigere meervoudige inspuiting. De motor is verder uitgerust met een EGR-koeler, die de uitstoot van fijnstof en NOx aanzienlijk beperkt, en voldoet aan de Tier 4-normen. 

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kunt u met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een stillere en comfortabelere werkomgeving. Deze veiligere cabine stelt het belang van de machinist voorop.

De professionals van de Kemp Groep hebben de, vanuit de fabriek al zeer rijkelijk uitgevoerde SK180LC-10, verder afgebouwd en voorzien van belettering.

Over J. Glijnis BV 
J. Glijnis BV (www.jglijnisbv.nl) uit Zoetermeer verhuurt grondverzetmachines en loonwerkbenodigdheden. Daarnaast is Glijnis voornamelijk actief op het gebied van groenonderhoud, maaiwerk, cultuurtechnische werken en nog enkele agrarische werken. Glijnis beschikt over een groot aantal tractoren, kippers, maaiers en zowel mobiele als rupsgraafmachines in diversen gewichtsklasse.

Als aandenken en dank voor 40 jaar trouwe dienst ontving machinist Kees Onderwater een Kobelco miniatuur in de bedrijfskleuren van Glijnis.

Bekijk hier de praktijkbeelden van de Kobelco SK180LC-10 van J. Glijnis.

Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis
Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis
Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis
Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis
Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis
Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis
Afl. Kobelco SK180 - J. Glijnis