Kobelco SK230SR voor De Boer Burgum

woensdag 17 augustus 2016

Onlangs heeft Hans van Driel B.V. uit Ommen de derde Kobelco afgeleverd bij De Boer in Burgum. Na een SK260LC in 2015 en een SK260SR binnendaaier aan het begin van 2016 heeft eigenaar Heinze de Boer nu een SK230SR in gebruik genomen. Heinze de Boer is heel enthousiast over de werking en het lage brandstofverbruik van de Kobelco's.

De Kobelco SK230SR is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan o.a.: overdruk, GPS en een Steelwrist X26 draaikantelstuk. Het afneembare draaikantelstuk is ook voorzien van een Gripper. Uiteraard is deze Kobelco standaard voorzien van het iNDr-systeem (integrated Noise & Dust reduction system) wat zorgt voor een laag geluidsniveau zowel binnen als buiten de cabine. 

De grote cabine biedt een ruime werkomgeving met veel beenruimte, en de brede deuropening maakt vlot in- en uitstappen mogelijk. Naast het uitstekende zicht op het werkzaamheden, biedt de cabine een perfect zicht. 

De reclameafdeling van Hans van Driel B.V. heeft de machine zelf voorzien van de belettering. Alles voor een perfecte aflevering!

Over De Boer Burgum
Kraanverhuur en Grondverzetbedrijf De Boer Burgum BV is al actief sinds 1946. Het bedrijf is als agrarisch loonbedrijf opgericht door Heinze de Boer sr. en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een slagvaardige en enthousiaste organisatie. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.grondverzet-deboer.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK230SR - Boer Burgum
Afl. Kobelco SK230SR - Boer Burgum
Afl. Kobelco SK230SR - Boer Burgum