Kobelco overtuigt De Boer Burgum

woensdag 15 april 2015

De Boer Burgum BV heeft een Kobelco SK260lc in gebruik genomen. Hans van Driel B.V. is trots dat een firma als De Boer Burgum voor Kobelco heeft gekozen. Het lage brandstofverbruik, het lage geluidsniveau en de bijzonder gunstige C02-uitstoot, in combinatie met de krachtige prestaties hebben de doorslag gegeven.

Machinist Jan draait, na 20 jaar Caterpillar, nu al een tijd op de Kobelco SK260lc en is erg tevreden over de prestaties, het bedieningsgemak en het comfort.

De Kobelco is standaard zeer compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De professionals van Hans van Driel B.V. hebben de Kobelco SK260lc naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd.

De Kobelco SK260lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Over De Boer Burgum
Kraanverhuur en Grondverzet de Boer Burgum BV is al actief sinds 1946. Het bedrijf is als agrarisch loonbedrijf opgericht door Heinze de Boer sr. en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een slagvaardige en enthousiaste organisatie. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.grondverzet-deboer.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK260 - Boer Burgum
Afl. Kobelco SK260 - Boer Burgum
Afl. Kobelco SK260 - Boer Burgum
Afl. Kobelco SK260 - Boer Burgum
Afl. Kobelco SK260 - Boer Burgum