Kobelco SK260lc voor Van Etten (incl. video!)

donderdag 28 januari 2016

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK260lc via de Kemp Groep in De Meern in gebruik genomen. De Kobelco vervangt een CAT 324D.

De nieuwe Kobelco is standaard ruim uitgerust maar de professionals van de Kemp Groep uit De Meern hebben de Kobelco SK260lc verder naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.: overdruk, afgeschuinde rupsen, beschermrand contragewicht en treeplanken rondom.

De Kobelco SK260lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals:
• het bouwrijp maken en voor- en na-egaliseren van (nieuwe) percelen
• het aanleggen van waterbassins
• het ingraven van het leidingwerk
• het plaatsen van damwanden en beschoeiingen

Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw.
In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Diepladers en vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk. Kijk op www.vanettenbv.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de video van de Kobelco SK260lc in de praktijk!

Afl. Kobelco SK260 - Van Etten
Afl. Kobelco SK260 - Van Etten
Afl. Kobelco SK260 - Van Etten
Afl. Kobelco SK260 - Van Etten
Afl. Kobelco SK260 - Van Etten
Afl. Kobelco SK260 - Van Etten