3X Kobelco SK28SR minigraver voor Klever (Incl. video!)

dinsdag 20 december 2016

Klever Boor- en Perstechniek B.V. uit Lopik heeft een drietal Kobelco SK28SR minigravers in gebruik genomen. Een onmisbaar stuk gereedschap voor de specialistische werkzaamheden die Klever dagelijks uitvoert.

De Kobelco SK28SR is een compacte en krachtige minigraver. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK28SR stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Deze binnendraaiers met lange lepelsteel kenmerken zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist. In de werkplaats van de Kemp Groep in De Meern zijn de Kobelco's voorzien van centrale smering en hydraulische snelwissels incl. lasthaak. Kemp heeft de machines voorzien van professionele bedrijfsbelettering en afgeleverd met extra bakken.

Over Klever Boor- en Perstechniek BV.
Klever Boor- en Perstechniek BV. is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever een ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren. Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop. Onze opdrachtgevers zijn nuts bedrijven, gemeentes en diverse aannemers in de infrastructuur. Kijk op www.kleverboorenperstechniek.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de video van de Kobelcoe SK28SR van Klever in de pratijk!

Afl. Kobelco SK28SR - Klever
Afl. Kobelco SK28SR - Klever
Afl. Kobelco SK28SR - Klever
Afl. Kobelco SK28SR - Klever
Afl. Kobelco SK28SR - Klever
Afl. Kobelco SK28SR - Klever
Afl. Kobelco SK28SR - Klever