Kobelco SK30SR voor Meuva

zaterdag 10 september 2016

Meuva uit Berkel en Rodenrijs heeft via de Kemp Groep een Kobelco SK30SR-6 minigraver in ontvangst genomen. Deze SK30SR-6 is het resultaat van 80 jaar ervaring in de productie van graafmachines gecombineerd met moderne technologie en feedback van klanten. De Kobelco Sk30SR-6 is toonaangevend in zijn klasse door lage het brandstofverbruik en de lage exploitatiekosten.

De Kobelco SK30SR-6 is voorzien van een Yanmar-motor (Type 3TNV82). Door de toegepaste nieuwe ontwikkelingen, is het brandstofverbruik in de S-modus met wel 25% gedaald. Daarnaast wordt in de H-modus een brandstofbesparing van 15% gerealiseerd. De besparing wordt grotendeels behaald door de ontwikkeling in het hydraulisch systeem. De derde pomp, die eerder alleen werd gebruikt voor het schuifblad en het zwenken, wordt nu ook ingezet voor de giek en de graafarm. Door de vloeistof onder druk te verdelen, worden de motor en het hydraulische systeem minder zwaar belast. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik bij dezelfde productie.

De SK30SR-6 is standaard uitgerust met het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco en dat is voor het eerst in de categorie 3 tot 4 ton. Door iNDr toe te passen op de nieuwste generatie minigravers is het geluidsniveau van de machine met 7 dB (!) verlaagd. Het speciaal ontworpen iNDr filter zorgt voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook over zware omstandigheden.

Het comfort voor de machinist is naast het verlaagde geluidsniveau verbeterd door de standaard airconditioning. Daarnaast is de cabine zo geplaatst dat het zicht naar achteren en naar rechts verbeterd is. De verstelbare stoel met mechanische vering en het audiosysteem met poorten voor een USB-drive en extra invoer dragen verder bij aan het comfort voor de machinist.

Over Meuva
Meuva is een van de meest toonaangevende asbest-/demontagebedrijven in Nedreland met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Meuva is gespecialiseerd en gecertificeerd in (petro)chemische en industriële werkzaamheden. Van energiecentrales, enorme industriële ketelhuizen op raffinaderijen tot kleine specialistische werkzaamheden als het verwijderen van pakkingen, niets is te gek. Het investeren in technologie en innovatie vormt de basis om aan de top van de markt te blijven en aan de wensen van u als klant te kunnen voldoen. Kijk op www.meuva.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK30SR-6 - Meuva
Afl. Kobelco SK30SR-6 - Meuva
Afl. Kobelco SK30SR-6 - Meuva
Afl. Kobelco SK30SR-6 - Meuva
Afl. Kobelco SK30SR-6 - Meuva