KOBELCO SK350lc-10 voor BERG Sloopwerken

woensdag 10 mei 2017

BERG is gespecialiseerd in sloopwerken en verhuurt afvalcontainers, rijplaten, draglineschotten en bouwhekken. BERG heeft onlangs voor de sloopwerken een Kobelco SK350lc-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Machinist Joost van den Berg zegt over de Kobelco SK350LC-10 het volgende; "De Kobelco voldoet aan alle verwachtingen. In de cabine is het stil, de machine werkt feilloos en het verbruik is prima. Bij deze werkzaamheden zit dat op ongeveer 15 liter per uur."

Deze circa 36 ton wegende Kobelco rupsgraafmachine voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende mogelijkheden. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK350lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Over BERG
U kunt bij BERG terecht voor het slopen van een kasfundering, schuur, watersilo of bijvoorbeeld een woning: BERG heeft er ervaring mee en de middelen voor. Met maximale inzet van vakkundige mensen en modern materieel, kost het slopen van uw project niet meer tijd dan strikt noodzakelijk is. Verder draagt BERG logischerwijs zorg voor optimaal hergebruik en recycling van het vrijkomende materiaal. Kijk op www.ruimtescheppen.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de Kobelco SK350lc-10 van BERG Sloopwerken in de praktijk!

Afl. Kobelco SK350lc-10 - BERG
Afl. Kobelco SK350lc-10 - BERG
Afl. Kobelco SK350lc-10 - BERG
Afl. Kobelco SK350lc-10 - BERG
Afl. Kobelco SK350lc-10 - BERG
Afl. Kobelco SK350lc-10 - BERG