Kobelco SK75SR voor GKB Materieel

vrijdag 15 april 2016

GKB Materieel uit Barendrecht heeft onlangs een Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Binnenkort levert de Kemp Groep ook nog een Kobelco SK140SR aan GKB.

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Over GKB Materieel
GKB Materieel realiseert uiteenlopende constructies en objecten voor de openbare ruimte. Van kunstobjecten en custom-made straatmeubilair tot vlonders en opstallen. Daarbij passen zij ook andere materialen toe, zoals hout en kunststof. Zij dragen zorg voor het ontwerp, de productie, de montage en het onderhoud. Daarmee is het specialisme van GKB Materieel een waardevolle aanvulling voor de GKB Groep. Kijk op www.gkbmaterieel.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK75SR - GKB
Afl. Kobelco SK75SR - GKB
Afl. Kobelco SK75SR - GKB
Afl. Kobelco SK75SR - GKB
Afl. Kobelco SK75SR - GKB
Afl. Kobelco SK75SR - GKB