Kobelco SK75SR voor Steeho

vrijdag 26 augustus 2016

Technisch Handels- en adviesbureau Steeho B.V. uit Pijnacker heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK75SR in ontvangst genomen. Steeho heeft deze Kobelco SK75SR geleverd aan Van der Holst uit Wassenaar. Kijk op www.gvdholstzn.nl voor informatie over Van der Holst.

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Technisch Handels- en adviesbureau Steeho B.V.
Technisch Handels- en adviesbureau Steeho is dealer van Atlas en Terex graafmachines en shovels. Daarnaast is Steeho importeur van Atlas autolaadkranen in de regio Zuid-Holland.
Steeho is met meer dan 20 jaar ervaring veelzijdig gespecialiseerd en u bent bij Steeho dan ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld reparatie en onderhoud van uw machines of een speciale op- of uitbouw van uw machine. Vakmanschap, veiligheid, kwaliteit en service staan bij Steeho B.V. hoog in het vaandel. Kijk op www.steeho.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK75SR - Steeho (1)
Afl. Kobelco SK75SR - Steeho (1)
Afl. Kobelco SK75SR - Steeho (1)
Afl. Kobelco SK75SR - Steeho (1)