Kobelco SK75SR voor ZVS

vrijdag 21 juli 2017

ZVS uit Eemnes heeft via de Kemp Groep in De Meern de sleutels van een, volledig in bedrijfskleuren gespoten, Kobelco SK75SR rupsgraafmachine ontvangen.

De Kobelco ruim 7,5 ton wegende SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De comfortabele cabine biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot. Kijk op onze website voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

De Kobelco SK75SR rupsgraafmachine voor ZVS is onder andere voor zien van een draai-kantelstuk, hydraulische snelwissel, gereedschapskist en is gespoten in de bedrijfskleuren van ZVS.

Over ZVS

Van grote bouwput-projecten tot klein grondverzet, het plaatsen van hoofdriolen, huisaansluitingen, pompputten, drukriolen en specialistisch werk zoals infiltratievoorzieningen en bergingsriolen. Maar ook de aanleg van: wegen, parkeerplaatsen, opritten, sportvelden, tuinpaden en terrassen. Dat is ZVS, inmiddels al veertig jaar en een begrip. De geschiedenis van het bedrijf begint in 1971 op de boerderij van de familie Zonneveld in Baarn, waar de broers Gert en Joris Zonneveld en zwager Theo Verhoef voor zichzelf begonnen  Begin 2009 hebben Gert en Theo het stokje overgedragen aan Jan Zonneveld, zoon van Gert. Tezamen met zijn partners, de broers Marco en Erik te Brake, zetten zij het familiebedrijf voort.

Afl. Kobelco SK75SR ZVS
Afl. Kobelco SK75SR ZVS
Afl. Kobelco SK75SR ZVS
Afl. Kobelco SK75SR ZVS
Afl. Kobelco SK75SR ZVS
Afl. Kobelco SK75SR ZVS