Kobelco SK85MSR-2PB voor Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers

woensdag 23 augustus 2017

Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers heeft onlangs, via Hans van Driel uit Tiel, een Kobelco SK85MSR 2 Piece Boom rupsgraafmachine in ontvangst genomen.

De Kobelco SK85MSR-2PB is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende en verstelbare giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Wilt u meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. Kijk op www.kemp-groep.nl of www.hansvandriel.nl voor meer technische specificaties.

Over Loonbedrijf Bongers

Loonbedrijf Bongers is een familiebedrijf, opgezet in 1954 door de gebroeders Bongers. Ze zijn gespecialiseerd in agrarisch loonwerk en grond-, weg- en waterbouw. Zo verzorgen zij bijvoorbeeld het zaaien en poten, de gewasbescherming, regelen ze het oogsten en voeren grondbewerking uit. Daarnaast hebben ze een uitgebreide machinevloot, waarmee vrijwel iedere GWW klus uitgevoerd kan worden. Bij Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers wordt er veel waarde gehecht aan duurzaamheid, waar deze nieuwe Kobelco SK85MSR 2 Piece Boom aan bijdraagt. Kijk voor meer informatie op www.loonbedrijfbongers.nl

Afl. Kobelco SK85MSR - Bongers
Afl. Kobelco SK85MSR - Bongers
Afl. Kobelco SK85MSR - Bongers
Afl. Kobelco SK85MSR - Bongers
Afl. Kobelco SK85MSR - Bongers
Afl. Kobelco SK85MSR - Bongers