Kobelco SK85SR voor Wassenaar

zondag 28 augustus 2016

Loon- en Grondverzetbedrijf fa. Wassenaar uit Deinum heeft onlangs, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een nieuwe Kobelco SK85SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Jacob Wassenaar koos na overleg met machinist Anko Visser voor een Kobelco vanwege de ruime cabine, de stille motor en de krachtige hydrauliek.

De Kobelco SK85SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De professionals van Hans van Driel hebben de Kobelco SK85SR tevens voorzien van een SMP draaikantelstuk en extra contragewicht.

De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Wassenaar zal deze machine voornamelijk inzetten bij de aanleg en onderhoud van sportvelden.

Over fa. Wassenaar
Loon- en Grondverzetbedrijf fa. Wassenaar uit Deinum biedt een ruim dienstenaanbod aan in (agrarisch) loonwerk, gespecialiseerd in grondverzet- en kraanwerkzaamheden. Fa. Wassenaar is voornamelijk werkzaam in Friesland voor particulieren, bedrijven, agrarische bedrijven en overheidsinstellingen.

Afl. Kobelco SK85SR - Fa. Wassenaar
Afl. Kobelco SK85SR - Fa. Wassenaar
Afl. Kobelco SK85SR - Fa. Wassenaar
Afl. Kobelco SK85SR - Fa. Wassenaar
Afl. Kobelco SK85SR - Fa. Wassenaar