Schaeff TL100 compacte wiellader voor Van der Kooi

dinsdag 23 mei 2017

Onlangs leverde Hans van Driel uit Ommen via Dijkstra Multiservice een Shaeff TL100 compacte wiellader af bij melkveehouder Van der Kooi uit het Friese Altjerk.

De 5.800 kg wegende wiellader is voorzien van een Deutz Tier 4 Final motor met een vermogen van 75 pk. Daarnaast beschikt de TL100 over een ruime cabine met twee deuren en schuifraam. De functie van rijden en een extra functie zijn eenvoudig te bedienen via de Joystick. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de Schaeff TL-serie zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening. Uitstekend geschikt voor het werk op de boerderij.

Deze Schaeff TL100 is afgeleverd met een hydraulische snelwissel en is door Dijkstra Multiservice voorzien van maar liefst zeven uitrustingsstukken. Tevens is er een trekhaak en extra LED werkverlichting gemonteerd.

Afl. Schaeff TL100 voor Kooi
Afl. Schaeff TL100 voor Kooi
Afl. Schaeff TL100 voor Kooi
Afl. Schaeff TL100 voor Kooi
Afl. Schaeff TL100 voor Kooi