Terex TW110 voor Henny Rietveld (incl. video!)

maandag 5 december 2016

Henny Rietveld Bestratingen uit Alphen aan den Rijn heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een Terex TW110 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. Mede door de kanteldraaiconnector is deze Terex TW110 zeer flexibel inzetbaar.

De compacte en stabiele Terex TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. 

De machine is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: overdruk voorbereiding, spatborden, een trekhaak in het schuifblad en een brandstofvulpomp. De Terex TW110 is afgeleverd met drie bakken, een puinriek en palletvorken

Henny Rietveld Bestratingen
Gevestigd te Alphen aan den Rijn midden in het Groene Hart van Nederland is Rietveld uw partner voor alle voorkomende werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Henny Rietveld Bestratingen is een ISO 9001, VCA**, BRL 7000 en BRL 9334 gecertificeerd bedrijf. Zij verzorgen uw projecten van groot tot klein, van volledige reconstructies van woonwijken tot een kleine verzakking bij uw huis of bedrijfspand. Tevens kunnen zij u van dienst zijn bij het verhelpen van verstoppingen in de riolering, hiervoor hebben zij een afdeling rioolservice. Kijk op www.hennyrietveld.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de Terex TW110 van Henny Rietveld Bestratingen in de praktijk! 

Afl. Terex TW110 - Rietveld
Afl. Terex TW110 - Rietveld
Afl. Terex TW110 - Rietveld
Afl. Terex TW110 - Rietveld
Afl. Terex TW110 - Rietveld