Terex TW110 voor Wallaard (Incl. video!)

vrijdag 31 maart 2017

Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos heeft via Hans van Driel in Tiel een Terex TW110 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. Mede door het draaikantelstuk en de vacuüminstallatie is deze Terex TW110 zeer flexibel inzetbaar.

De compacte en stabiele Terex TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door de professionals van Hans van Driel in Tiel op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: een W.O.S. vacuüminstallatie, stalen spatborden en een Steelwrist draaikantelstuk. 

Over Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos B.V.
Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos is een bedrijf dat werkzaam is in de grond-, weg- en waterbouw en in de civiele betonbouw. Wallaard onderscheidt zich in de markt door de veelzijdigheid in dienstverlening, waarbij de opdrachtgever optimaal profiteert van de integrale werkwijze van het bedrijf en een ruime 'knowhow' voor het uitvoeren van werken. Kijk op www.wallaard.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de video van de Terex TW110 van Wallaard in de praktijk!

Afl. Terex TW110 - Wallaard
Afl. Terex TW110 - Wallaard
Afl. Terex TW110 - Wallaard
Afl. Terex TW110 - Wallaard
Afl. Terex TW110 - Wallaard
Afl. Terex TW110 - Wallaard