TEREX TW70 voor Gemeente Castricum

woensdag 7 januari 2015

S. de Groot Uitgeest B.V. heeft onlangs via Hans van Driel B.V. een nieuwe TEREX TW70 compacte mobiele graafmachine geleverd aan de Gemeente Castricum.

De compacte en stabiele TEREX TW70, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt 6.800 kg en heeft een vermogen van ca. 68 pk. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Hans van Driel B.V. in Tiel aangepast naar de specifieke wensen van de klant.

S. de Groot Uitgeest B.V. is sinds 2001 werkzaam op het gebied van service- en reparatie van grondverzetmaterieel. De uitvalsbasis in Uitgeest, gunstig gelegen aan de A9, is voor steeds meer grondverzetters de specialist op het gebied van revisies van bijvoorbeeld cilinders en transmissies. Met een ruime werkplaats, diverse servicewagens en een mobiele slangenpers is De Groot uitstekend in staat de moderne grondverzetter te ontzorgen en de onverhoopte stilstaand tot een minimum te beperken.

Afl. TEREX TW70 - Gemeente Castricum
Afl. TEREX TW70 - Gemeente Castricum
Afl. TEREX TW70 - Gemeente Castricum