Atlas 150W voor Olieman

vrijdag 9 januari 2015

De firma Gebr. Olieman B.V. uit Reeuwijk heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Atlas 150W Tier4i mobiele graafmachine in ontvangst genomen. 

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De 15,7 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Kemp heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. De 150W is een uitstekende uitbreiding op het al ruime machineaanbod van Gebr. Olieman B.V.

Kraan,- handels- en loonbedrijf Gebr. Olieman B.V. is hoofdzakelijk actief als aannemer en verhuurder van grondverzetmaterieel voor het traditionele loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Naast deze werkzaamheden is de handel in hoogwaardige teelaarde een hoofdactiviteit van het bedrijf. Vanuit diverse locaties in geheel Nederland worden diverse grondsoorten aangevoerd in Reeuwijk. Door middel van menging en bemesting van deze grondsoorten wordt voor onder ander de (boom)kweker een optimaal product vervaardigd. Dit gebeurd vanuit twee locaties in de regio. De combinatie van activiteiten maakt dat Gebr. Olieman is uitgegroeid tot een uniek en solide firma. Kijk op www.gebr-olieman.nl voor meer informatie en het complete machinepark.

Bekijk hier de video.

Atlas 150W voor Gebr. Olieman B.V.
Atlas 150W voor Gebr. Olieman B.V.
Atlas 150W voor Gebr. Olieman B.V.
Atlas 150W voor Gebr. Olieman B.V.
Atlas 150W voor Gebr. Olieman B.V.