Atlas 160W voor Fa. van Staveren

donderdag 20 februari 2014

 Als 'cadeau' voor de verjaardag van machinist André van Staveren heeft loonbedrijf Fa. van Staveren uit Nieuw-Vennep via Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe Atlas 160W Tier 4i mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Uit handen van Ben Kemp ontving Aad van Staveren ook nog een mooie Atlas miniatuur.

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Kemp heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Loonbedrijf Fa. van Staveren.

Loonbedrijf Fa. van Staveren is al jaren een trouwe klant van Kemp. Met diverse mobiele graafmachines en midigravers is van Staveren goed uitgerust voor het gebruikelijke loonwerk en werkzaamheden in GWW-sector. Noord- en Zuid-Holland is het gebruikelijke werkgebied van Van Staveren.

Atlas 160W - Fa. Van Staveren
Atlas 160W - Fa. Van Staveren
Atlas 160W - Fa. Van Staveren