Hans van Driel levert Atlas 160W aan Gebr. Lozekoot VOF

donderdag 18 april 2013

Hans van Driel levert Atlas 160W aan Gebr. Lozekoot VOF - Elst Gld.

Onlangs is door Hans van Driel bij Gebr. Lozekoot VOF in Elst een nieuwe Atlas 160W afgeleverd. Hans van Driel B.V. is officieel importeur van Atlas mobiele graafmachines in Nederland. De nieuwe Atlas 160W is voor Gebr. Lozekoot VOF een perfect gereedschap voor de werkzaamheden die zij verrichten.

Gebr. Lozekoot VOF is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1923 actief is in de regio Arnhem. Ondertussen wordt het familiebedrijf alweer jaren gerund door de beide broers Eric en Jan Lozekoot. Binnenkort zal ook de vierde generatie in de vorm van Jos Lozekoot toetreden in het familiebedrijf.

Ter vervanging van een Atlas 1504 uit 2003 met bijna 20.000 draaiuren is er voor een nieuwe Atlas 160W gekozen. De Atlas 160W zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden, waaronder grond- en straatwerk en sloopwerkzaamheden.

De Atlas 160W is een ca. 16,5 ton wegende mobiele graafmachine en deze nieuwe machine is onder andere voorzien van een hoofdarm van 3,1 meter en knikarm van 2,6 meter, een tweetal gereedschapkisten aan de onderwagen, centraal smeersysteem en voldoende doublebeam werklampen. Proportionele bediening op de beide joysticks in combinatie met een luxe combi-set maakt dat deze machine multifunctioneel inzetbaar is. Verder is deze machine voorzien van Agri TG2000 dubbellucht banden die zorgen voor stabiele rijeigenschappen. Ook is de machine voor de veiligheid voorzien van slangbreukbeveiliging, een tweede camera aan de rechterzijde van de machine, een cabine-overdrukinstallatie en een BMWT keuring. Tevens is de machine voorzien van een en een trekhaak met een aanhangwagen aansluiting, hydraulische snelwissel en een brede bak. De machine is afgeleverd in de bedrijfskleuren van de firma "Van Dalen BV" in Huissen waarvoor Gebr. Lozekoot VOF met meerdere machines haar werkzaamheden verricht.

De Atlas 160W is voorzien van de bekende 6-cilinder Deutz-motor met een vermogen van 143 pk en een pompopbrengst van 260 l/min.De Atlas 160W kenmerkt zich onder andere door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting met o.a. een luchtgeveerde en verwarmde stoel met automatische gewichtsaanpassing en radio met USB aansluiting.

"Gebr. Lozekoot VOF heeft hiermee haar machinepark verjongd met een prachtige nieuwe machine en wij wensen hen hiermee veel plezier!" Aldus Mike Krabbenborg verkoopadviseur bij Hans van Driel B.V. Hij overhandigde dan ook aan Eric Lozekoot met gepaste trots de sleutels van deze prachtige machine.

www.hansvandriel.nl

www.vandalenbv.nl

Atlas 160W voor Gebr. Lozekoot
Atlas 160W voor Gebr. Lozekoot
Atlas 160W voor Gebr. Lozekoot