Atlas 160W voor Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V.

dinsdag 25 juni 2013

De firma Wagemakers uit Oudenbosch heeft onlangs, bij Hans van Driel uit Tiel, een nieuwe ATLAS 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. De 16,7 ton wegende Atlas 160W mobiele graafmachine is onder andere voorzien van een Atlas snelwissel systeem, proportionele bediening in de linker joystick, banden van Agri TG2000, extra functies en stalen spatborden op voor- en achteras. Tevens is de Atlas 160W afgeleverd met een slootlepel van 2.000 mm.

De Atlas 160W Tier 4i heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN. De 160W kenmerkt zich door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De moderne Deutz motor voldoet aan de laatste eisen.

Firma Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V. uit Oudenbosch is een echt familiebedrijf met 29 mederwerkers. Opgericht in 1928 en inmiddels is de 3e generatie ook werkzaam binnen het bedrijf. Met diverse machines van Atlas zoals; mobiele graafmachines, ruspgraafmachines en overslagmachines zijn zij gespecialiseerd in grondwerkzaamheden t.b.v. woningbouw, wegenbouw, aanleg van verhardingen, sloopwerkzaamheden, verlading en transport van suikerbieten, levering van zand, grond en verhardingsmaterialen.

Atlas 160W - Wagemakers