Atlas 180 MH voor Afvalstoffendienst

dinsdag 9 april 2013

Atlas 180 MH voor Afvalstoffendienst

Afvalstoffendienst Gemeente 's-Hertogenbosch heeft onlangs een nieuwe ATLAS 180 MH mobiele overslagmachine in gebruik genomen.

Deze complete machine is de eerste Atlas 180 MH met de nieuwe Deutz TIER 4i/Stage IIIB motor standaard voorzien van roetfilter. Kenmerkend is het lage brandstofverbruik, het gereduceerde geluidsniveau en het vernieuwde design.

De Atlas 180 MH industriemachine is op verzoek van de Afvalstoffendienst speciaal voorzien van o.a. een hydraulische liftcabine, volrubber banden, Groeneveld centrale vetsmering, luxe luchtgeveerde machinistenstoel, proportionele bediening, 4 steunpoten, Broair HD 2002 overdrukinstallatie incl. TACS controlesysteem, omkeerbare (links/rechts) hydrostatisch aangedreven industriekoelerventilator, voorruitcabine, cabinedeur en dakraam voorzien van een onbreekbaar poly- carbonaat. Tevens is de Atlas 180 MH voorzien van een Demarec sorteergrijper.

De Atlas 180 MH staat in de overslaghal van de Afvalstoffendienst en zal o.a. gebruikt worden voor het sorteren en de overslag van plastic-, groen-, en papierafval in vrachtwagens. Daarnaast wordt de Atlas 180 MH gebruikt voor het vullen van trechters t.b.v. het compact maken  van plastic huisvuil.  

Op de foto v.l.n.r. Hans van Burk, servicemonteur Hans van Driel B.V., machinist afvalstoffendienst en Herman Arntz chef overslaghal.

Voor meer informatie: www.hansvandriel.nl - http://afvalstoffendienst.s-hertogenbosch.nl

Atlas 180 MH voor Afvalstoffendienst
Atlas 180 MH voor Afvalstoffendienst
Atlas 180 MH voor Afvalstoffendienst