Atlas 230MH overslagmachine voor Heinhuis

maandag 18 maart 2013

Heinhuis uit Eibergen heeft onlangs een nieuwe Atlas 230MH mobiele overslagmachine in gebruik genomen. De jarenlange relatie en het hoge serviceniveau hebben Heinhuis doen besluiten de Atlas weer via Hans van Driel B.V. te betrekken.

Deze 23,6 ton wegende mobiele overslagmachine heeft een vermogen van 158 pk en een maximaal bereik van bijna dertien meter. Verder kenmerkt de Atlas 230MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde liftcabine voor prima zicht op de werkzaamheden. De nieuwe 230MH is aangepast aan de eisen en wensen van de firma Heinhuis.

Heinhuis Auto & Metaal Recycling levert alle gangbare metaalsoorten. Dankzij een efficiënt gestructureerde en streng gecontroleerde bedrijfsvoering kan Heinhuis metalen in precies de gewenste kwaliteit leveren. De Atlas 230MH wordt vooral ingezet voor het verplaatsen van schroot op het terrein van Heinhuis. Voor het verplaatsen van autowrakken en vegen van het terrein beschikt Heinhuis ook over een Terex shovel. Kijk op www.heinhuis.nl voor meer informatie.

Atlas 230MH overslagmachine voor Heinhuis (1)
Atlas 230MH overslagmachine voor Heinhuis (1)