Atlas 350MH voor Van Hout Kabelrecycling

maandag 13 oktober 2014

Van Hout Kabelrecycling uit Helmond heeft onlangs een nieuwe Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. De machine is door de mensen van Hans van Driel B.V. in Tiel opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Meegeleverd is ook een Atlas poliepgrijper. Tevens is de machine voorzien van een weegsysteem van Pat Kruger. 

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine met lange giekuitvoering is voorzien van de nieuwste generatie Deutz 6 cilinder motor TCD 6.1 Tier 4i. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 241 pk en een maximaal bereik van 17,5 meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. Deze liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Van Hout Kabelrecycling is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd opererend concern waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen de basisprincipes zijn. De handels-en productiebedrijven zijn zowel in Europa als in Azie gevestigd. De Van Hout Group investeert permanent in groei. Groei in kwaliteit, kennis, milieuzorg en innovatie. Voor meer informatie: http://www.hout-kabelrecycling.nl

Atlas 350 MH - Van Hout Kabelrecycling
Atlas 350 MH - Van Hout Kabelrecycling