Atlas 350MH voor Gebr. Bakker Metaal Recycling

dinsdag 9 juli 2013

Firma Sloot Didam heeft onlangs, ter vervanging van hun huidige machine, een nieuwe Atlas 350MH mobiele overslagmachine aan Gebr. Bakker Metaal Recycling in Arnhem afgeleverd.

Deze 33,5 ton wegende mobiele overslagmachine met lange giekuitvoering is voorzien van de nieuwste generatie Deutz 6 cilinder motor TCD 6.1 Tier 4i. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 241 pk en een maximaal bereik van 17,5 meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. Deze cabine lift geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. 
De machine is tevens afgeleverd met een onderhoudscontract voor jarenlang probleemloos gebruik.

De nieuwe ATLAS 350MH wordt voornamelijk ingezet bij het vullen van zeecontainers (12 meter) met "Mixed-Metals". Met 17,5 meter onder de giek is dit voor machininst Henry kinderspel.

Sinds het ontstaan van Bakker Metaal Recycling in 1966 kent het bedrijf een rijke historie. Door de jaren heen kent het bedrijf een jaarlijkse groei en is het van lokale bedrijvigheid uitgegroeid tot een relevante landelijke organisatie. Gebr. Bakker Metaal Recycling is gespecialiseerd in het plaatsen van containers, in- en verkoop van alle soorten metalen, inkoop van raffineersloop (machinesloop), sloopklussen, slooppanden en het opstellen van een geroutineerd plan voor uw bedrijfsafval.

Kijk op www.bakkersmetaalrecycling.nl voor meer informatie.

ATLAS 350MH - Bakker
ATLAS 350MH - Bakker
ATLAS 350MH - Bakker