Atlas 350MH Tier4 Final industriemachine voor Berger Recycling

woensdag 9 maart 2016

Berger Recycling heeft als eerste in Nederland een Atlas 350MH Tier4 Final industriemachine in gebruik genomen. De schonere en stillere motor is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger.

Deze 33,5 ton wegende mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met Ad Blue. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een maximaal bereik van bijna zestien meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. Deze cabine lift (2,50 mtr) geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De verbeterde kinematiek van de boom en arm in combinatie met het vermogen doet deze nieuwe 35 tonner in de capaciteitstabellen belanden die tot voor kort alleen in de 40 tons klasse gebruikelijk waren.

De Atlas 350MH is afgeleverd met een Atlas schalengrijper met een inhoud van 600 liter. De machine is daarnaast door Hans van Driel B.V. in Tiel zeer compleet uitgerust met o.a.: LED verlichting, volrubber banden en slangreukventiel op alle cilinders. Af fabriek is de Atlas 350MH voorzien van een verzwaard contra gewicht en uitgebreide centrale smering). 

Over Berger Recycling
Al jarenlang is Berger Recycling uit Hoogezand een betrouwbare verwerker van elektronica en kabel. Op een duurzame en verantwoordelijke manier verwerkt Berger Recycling diverse materialen tot hoogwaardige grondstoffen. Kijk op www.bergerrecycling.nl voor meer informatie.

Atlas 350MH Berger Recycling
Atlas 350MH Berger Recycling
Atlas 350MH Berger Recycling
Atlas 350MH Berger Recycling
Atlas 350MH Berger Recycling