Atlas 350MH voor Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V.

woensdag 5 maart 2014

De firma Wagemakers uit Oudenbosch heeft onlangs een nieuwe Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. De machine is door de mensen van Hans van Driel B.V. in Tiel opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant.

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine met lange giekuitvoering is voorzien van de nieuwste generatie Deutz 6 cilinder motor TCD 6.1 Tier 4i. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 241 pk en een maximaal bereik van 16 meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. Deze cabine lift geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Firma Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V. uit Oudenbosch is een echt familiebedrijf met 29 mederwerkers. Opgericht in 1928 en inmiddels is de 3e generatie ook werkzaam binnen het bedrijf. Met diverse machines van Atlas zoals; mobiele graafmachines, ruspgraafmachines en overslagmachines zijn zij gespecialiseerd in grondwerkzaamheden t.b.v. woningbouw, wegenbouw, aanleg van verhardingen, sloopwerkzaamheden, verlading en transport van suikerbieten, levering van zand, grond en verhardingsmaterialen.
Voor meer informatie: www.wagemakersbv.nl

Atlas 350MH - Wagemakers BV
Atlas 350MH - Wagemakers BV